Tandläkare Vällingby

Letar du efter tandläkare i Vällingby? Vi finns bara några stationer bort på Fridhemsplan!

Tandläkare Vällingby

Är du i behov av tandläkare i Vällingby?

Vår klinik på Fridhemsplan finns bara några stationer bort! Här garanterar vi dig kort kötider och en modern och trygg tandvård.

Varför välja oss?

På Distriktstandvården kan vi lova dig riktigt schyssta garantier, korta kötider och akuttider varje dag. Vi finns även på 25 platser i Stockholm och Uppsala. Du kanske bor i Vällingby men jobbar i Stockholm city? Du skulle till exempel kunna besöka någon av våra kliniker på Fridhemsplan, Kungsgatan eller Drottninggatan!

Är du i behov av akut tandvård?

Akuta besvär kan komma snabbt men vi är snabbare! Vi har akuttider varje dag på någon av våra 32 kliniker. Är du i behov av akut tandvård i Vällingby? Vi välkomnar både barn och vuxna och kan ordna tid redan idag.
Boka akuttid

Vi har riktigt schyssta garantier

Vi garanterar alltid en trygg tandvård. På Distriktstandvården har vi nämligen riktigt schyssta garantier. Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Dela upp din betalning med Klarna

På samtliga av våra kliniker kan du betala din tandvård med Klarna. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 32 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.