Tandläkare Västerhaninge/Tungelsta

Är du i behov av tandläkare i Västerhaninge/Tungelsta? Vi finns i närheten av dig i Jordbro! Här kan vi erbjuda dig korta kötider och riktigt schyssta garantier.

Tandläkare Västerhaninge/Tungelsta

Tandläkare i Västerhaninge/Tungelsta

En av Sveriges största tandvårdskedjor finns i Jordbro centrum. Här kan våra tandläkare och tandhygienister erbjuda både barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har dessutom korta kötider och riktigt schyssta garantier.

En av Sveriges största tandvårdskedjor

Utöver vår klinik i Jordbro centrum så finns vi på sammanlagt 26 platser i Stockholm och Uppsala. Du kanske bor i Västerhaninge eller Tungelsta men jobbar i Stockholm city? Då kan du till exempel besöka någon av våra kliniker på Drottninggatan eller Fridhemsplan.

Akut tandvård i Västerhaninge/Tungelsta

Vi har akuttider varje dag. Om du är i behov av akut tandvård i Västerhaninge eller Tungelsta så kan vi hjälpa dig med dina akuta besvär redan samma dag.

Boka akuttid

Delbetala med Klarna

På samtliga av våra kliniker kan du delbetala din tandvård med Klarna. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Riktigt schyssta garantier

Vi kan stolt säga att vi har riktigt schyssta garantier på tandvård! På Distriktstandvården har vi 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 39 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.