Välkommen till vår klinik på Hisingen i Göteborg! Tandkliniken Pärlan har nu blivit en del av Distriktstandvården och är vår första klinik i Göteborg. Kliniken ligger på Wieselgrensplatsen, mitt i hjärtat av vackra Hisingen. Hit tar du dig enkelt med både spårvagn och buss. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser i närheten. Här erbjuder vi vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård.

Få friskare tänder med Bioclear

Som en av få certifierade kliniker får vi på Tandkliniken Pärlan utföra den innovativa Biocleartekniken. En mycket prisvärd teknik som är ett bra alternativ till skalfasader. Metoden ger överlägsen hållbarhet och styrka till tanden och med den kan vi även åtgärda mellanrum (diastema) mellan tänderna.

SureSmile och tandreglering

Med SureSmile korrigerar vi dina tänder med genomskinlig tandskena, helt utan gammaldags tandställning eller kirurgiska ingrepp. Ring oss på 031-23 59 70 så bokar vi in en kostnadsfri konsultation.

Fräscha upp leendet med en tandblekning

Våra tandhygienister är experter på att göra dina tänder vitare! Hos oss kan du göra en tandblekning på ett tryggt och säkert sätt.

Nyfiken på tandimplantat?

Vi hjälper dig att få tillbaka både fungerande tänder och ett helt leende. På kliniken utför vi fullständiga tandimplantatbehandlingar.

Delbetala din tandvård

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna och Humana Finans så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du delbetala så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Med Klarna kan du välja att betala inom 30 dagar, få en faktura i slutet av nästa månad eller delbetala i upp till 36 månader.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Med Humana Finans kan du delbetala din tandvård i upp till 24 månader räntefritt. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 36, 48, 60, 72 månader men då med ränta.

Läs mer om delbetalning med Humana Finans här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

En av landets största tandvårdskedjor

Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Wieselgrensplatsen

Tandvårdspersonalen på Wieselgrensplatsen

Carl-Johan Ivanoff
Carl-Johan Ivanoff Spec tdl käkkirurgi
Elisabeth Vigmo
Elisabeth Vigmo Tandläkare
Karin Larsson
Karin Larsson Tandläkare
Mahan Radhoosh
Mahan Radhoosh Tandläkare
Margareta Lingefjärd
Margareta Lingefjärd Tandläkare
Maria Wallberg
Maria Wallberg Tandläkare
Soraya Hosseini Kjellgren
Soraya Hosseini Kjellgren Tandläkare
Marlene Apelkvist-Karlsson
Marlene Apelkvist-Karlsson Tandhygienist
Eman Sewesy
Eman Sewesy Tandsköterska
Gunilla Brundin
Gunilla Brundin Tandsköterska
Malgorzata Smyl
Malgorzata Smyl Tandsköterska
Nina Kheirandish
Nina Kheirandish Tandsköterska
Palwasha Heidari
Palwasha Heidari Tandsköterska
Pethra Widlund
Pethra Widlund Tandsköterska
Saranda Aziraj
Saranda Aziraj Tandsköterska
Zoya Heidari
Zoya Heidari Tandsköterska
Maria Patriksson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Har blivit så väl omhändertagen av Margareta och hennes erfarna tandsköterskor. Ifrån att ha lidit svårt av att gå till tandläkaren har känslan avtagit och blivit så mycket bättre. Tack Bästa Margareta och resten av teamet för ert fina och trygga bemötande.

Bjorn K

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Jag blev väl bemött av reception och sköterska. Jag hade denna gång en lite annorlunda fråga om mun och käke. Tandläkare Karin undersökte och beskrev situationen på ett mycket proffesionellt och informativt sätt. Jag fick råd om vad jag skulle göra. Tandläkare Karin känns erfaren, kunnig och är mycket fin på alla sätt. Jag är väldigt glad att ha henne som min tandläkare.

Pauline Eriksson

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Bokade akutbesök pga tandvärk. Mkt trevlig och proffsig tandläkare och tandhygienist. Hit kommer jag att fortsätta gå.

Claudia Araujo Rodríguez

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Supernöjd med det arbete som tandläkaren Mahan gjorde! Mycket trevlig och engagerad. Rekomenderar stark!