Välkommen till oss i Uppsala centrum! På kliniken med en av Uppsalas finaste utsikter över slottet och Fyrisån, hjälper vi både vuxna och barn med allmän-, estetisk- och akut tandvård. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör dessutom snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon. 

Kliniken i Uppsala

På kliniken på Östra Ågatan jobbar tandläkare Ylva Nilsson, tandsköterska Ann-Cathrine Carlsson, tandhygienist Rolla Gallo, tandhygienist Camilla Grahn samt tandhygienist Chanette Sahlstrand.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 018-888 88 88.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Östra Ågatan

Tandvårdspersonalen på Östra Ågatan

Frida Jägerbark
Frida Jägerbark Klinikansvarig
Etafe Norein
Etafe Norein Tandläkare
Maja Karlsson
Maja Karlsson Tandläkare
Ramez Ghazala
Ramez Ghazala Tandläkare
Camilla Grahn
Camilla Grahn Tandhygienist
Rolla Gallo
Rolla Gallo Tandhygienist
Ann-Catrin Karlsson
Ann-Catrin Karlsson Tandsköterska
Desislava Kovanova
Desislava Kovanova Tandsköterska
Edith Elgenstierna
Edith Elgenstierna Tandsköterska
Miriam Samuelsson
Miriam Samuelsson Tandsköterska
Valentina Benavides
Valentina Benavides Tandsköterska
ardashir nasirabadi

1 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Jag skulle aldrig rekommendera Distriktstandvården. De har lagat flera av mina tänder, men jag har ont i tänderna när jag dricker kallt eller varmt vatten. En gång kunde jag inte komma i tid på grund av att jag var sjuk, så jag ringde dem. Då sa de att jag skulle slippa betala 700 kr den här gången. Men efter två månader fick jag ett inkassobrev på 900 kr. När jag pratade med dem om det, sa de att det inte fanns någon information i deras system!

Magnus Åkesson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Jag har några gånger de senaste månaderna besökt kliniken och blivit mycket trevligt bemött. Därtill så ägnas tid till att förklara tandstatus men också att informera om den fortsatta egentandvården.

Anna Larsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Jag har haft tandläkarskräck sedan jag var liten, men här är de så snälla, varsamma och proffsiga att det känns tryggt och går bra trots min rädsla. Jag kommer att fortsätta att gå hit.

Veronique Sinabian

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

är extremt rädd för tandläkare och kliniker. hade ont i magen när jag gick dit, har fortfarande ont i magen men det gick hur bra som helst trots det. tandläkaren förklarade steg för steg vad som hände. gått till hygienist camilla för behandling och för återbesök. fick en stor kram på slutet av henne och det hjälpte mig. fantastisk hygienist

Mike_Hatt

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Trevlig personal som tog hand om tandvårdsrädda mig väldigt väl!

Mitt förstahandsval i Uppsala!